Hotel Marmara

Verschillende reismogelijkheden

vanaf23p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Gratis WiFi
  • Comfortabele kamers
  • Prima service
  • Nabij metrostation
  • Designhotel

Hotel Marmara

Elegant 4-sterrenhotel met sfeervolle oosterse details en uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Ligging
In een zijstraat van de grote boulevard Nagykörút op ca. 300 m van metrostation Nyugati Palyaudvar

Faciliteiten
Receptie, lounge, liften, gezellige bar, ontbijtrestaurant en binnentuin. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Kamers
De kamers beschikken over een badkamer met bad/douche, föhn en toilet, gratis internetaansluiting, minibar, tv, telefoon en airconditioning. Tegen toeslag ruimere superiorkamers te boeken met uitzicht op het atrium.

Bijzonderheden
keren nabij het hotel, ca. € 20 per dag.

Budapest in het kort

De "Schöne, blaue Donau" slingert zich dwars door het Hongaarse Budapest en zorgt daardoor voor een tweedeling van de stad. Het hoger gelegen Buda, gesitueerd op en rond de Burchtheuvel en Pest, het lager gelegen stadsdeel op de andere Donau-oever. Diverse bruggen verbinden Buda en Pest met elkaar; de oudste en meest spectaculaire brug is de Kettingbrug.

De Burcht, het meer dan zeven eeuwen oude hart van stadsdeel Buda is een must. Bijna alles hiervan is ooit verwoest geweest, maar met grote liefde in oude staat teruggebracht. En dat resulteert in een wirwar van smalle straten, pleintjes, steegjes en binnenhoven met verrassende doorkijkjes. Natuurlijk mag het Parlementsgebouw aan de oever van de Donau niet worden vergeten. En de enthousiaste bezoeker van Budapest beklimt de Gellértheuvel om daar te genieten van een onvergetelijk panorama over Budapest.

Plattegrond

Toon legenda